De herbruikbare pizzabwat die je avonden zal veranderen

Ze praten over ons!

Het doel: afval verminderen op onze schaal.

Bij bwat hebben we een eenvoudige maar essentiële missie: afscheid nemen van kartonnen pizzadozen die na slechts één gebruik in de vuilbak belanden. Ons concept is uniek en bedacht door Belgen.
0 md

pizza dozen die elk jaar worden weggegooid

0 mio

Alleen voor België 🇧🇪

0

Wat ongeveer evenveel is als 70 voetbalvelden! ⚽

9fb8cde057ab13dc3d52288aee393da1a4d3c4dc.png
"Geen plaats voor deze dozen"
2bce79ae1ba5e4e675ead8f5ff7e8e78a83cc565.png
"Geen plaats voor deze dozen"
5a6a346c0afe1be5450bfb3f6fe62e1d598ab034.png
"Geen plaats voor deze dozen"

De kartonnen dozen

Niet zo geweldig!

Veel meer dan een simpele pizzadoos!

Stapelbaar

Plooibaar

Wasbaar in de vaatwasser

Houd de pizza/quiche warmer dan een klassieke doos

Innovatief

We hadden er nooit aan gedacht? Bij Bwat hebben we het gedaan! Eet gemakkelijk zonder een berg afwas te hoeven doen en zonder de vuilnisbak te vullen met verpakkingsafval! We bieden u een handige doos die alle kwaliteiten van uw maaltijd behoudt! Het geheel, made in Belgium 🇧🇪

Milieuvriendelijk

Wegwerpverpakkingen zijn een echte ecologische nachtmerrie. Over het algemeen heeft een kartonnen doos een levensduur van 1 tot 2 uur tussen het moment dat het de winkel verlaat en het moment dat het in de prullenbak belandt... Met een Bwat zullen al die dozen met quiches, taarten en pizza's je vuilbak niet langer vervuilen!

Handig

Gemaakt om op elkaar gestapeld te worden, zijn de Bwats gemakkelijk te vervoeren en op te bergen! Bovendien maakt hun ontwerp het eenvoudig om ze in de vaatwasser schoon te maken.

Kwalitatief

De bwat is goedgekeurd door Eric Morieux, bronzen medaillewinnaar op het kampioenschap Frans Napolitaans pizza bakken

Geniet van de goede momenten, zonder compromissen!

We geloven dat elk gelukkig moment compleet zou moeten zijn, zonder compromissen. Daarom hebben we Bwat gecreëerd, zodat je elk hapje, elk moment kunt genieten, zonder enige rekening te betalen. Met onze producten neem je afscheid van concessies en omarm je volledig het eenvoudige plezier van het delen van een pizza, een taart of een quiche. Maak van elk moment een genot, zonder terughoudendheid, zonder grenzen en zonder spijt. Dat is genieten van de goede momenten zonder compromissen, dat is leven zoals het hoort te zijn: smaakvol, eenvoudig en vol vreugde.